Perverz vers 18+


Indul már a traktor, kinyílott a búza Pista bácsi a szomszédban a Marikát húzza. Nagyban megy a szex, izzik a vibrátor, Egyszer jön a hang a szomszéd szobából… Kati néni jött haza, nyitotta az ajtót, Meglepődött azon, amit akkor látott. Fogta magát, kirohant a lakásból, S azt kiáltotta: vajon jó jön ki a hármasból? Visszament a házba, nekivetkőzött, S kérdezte: egy férfi elbír két nőt? Gondolt egyet Pista: ha elkezdtük, mért ne? S verte tovább dákóját, ‘hegyesre‘, keményre. Részletekről nem mesélek, azok nagyon durvák, Mari és a Kati néni szoptak, mint a kurvák. Pista bácsi örült ennek, mert jó volt a vad szex, Sose volt még ilyen jó az ágyban semelyik ex. Pista bácsi így szólt: ez remek volt és élvezetes, De hívjátok a Pirit, mert sokkal jobb az édes négyes. Piri átjött, vetkőzött, mert benne volt a buliban, Ötös tanuló lett volna dugásból a suliban. Nagyban megy a játék, mindenki izgatott Egyszer csak hallják, a postás kopogtatott. Bevették őt is, hadd menjen az ötös, Hisz Pista bácsinak sok volt 3x2 csöcs. Pista bácsi elfáradt, lelankadt a farka, Gondolt egyet, s lehuppant a talajra. Észrevették a nők, s elment a kedvük, Mert a szex csak úgy jó: Pista bával együtt… Összeszedték magukat, elindultak haza, Csak a postás volt az, kinek állt a fasza. Egyesével mentek, megköszöntek mindent, Adatokat adtak: nevet, számot, címet. Tovább nem folytatom, itt az idő aludni, A postás is elment a szoliba barnulni. Talált ott sok jó nőt, mindbe beleverte, De a történetnek itt és most lesz vége.

Pajzán Locsolóversek


Nekem van egy csíkos gatyám Abba van az én ceruzám Minden este írok vele Mégse kopik el a hegye Piros tojás, kék tojás Nekem is van két tojás Föl a szoknyát, le a bugyit Had locsoljam meg a nunit! Az én tyúkom baszik tojni, ezért járok locsolkodni. Kertünk végén nagy a gaz, nem fogja a kasza, Locsoljon meg benneteket az apátok fasza! Göndörszőrű kis bárányka, Legelész a réten, Mutasd meg a punácskádat Nagyon szépen kérlek. Itt a tavasz itt a húsvét, Vigyorog az ég is, Ha a punádat megfoghatnám, Vigyorognék én is. Három ága van a fának, Nagy punája van a lánynak, Megemelem a kalapom, Bele rakom a faszom. Száraz ágról lóg a takony, Megöntelek kisangyalom! Házunk elött folyik egy kanális, belebaszlak téged is meg anyád is! Zöld erdőben jártam, Fostam, szartam, hánytam, Nőtt rajta egy virág, Hasonlított Terád! Zölderdőben pirostojás, Ibolya meg minden, Fogadjunk, hogy ha ott megállsz, Eltalállak innen! Gyere kislány, meglocsollak Kedvezményes áron, Gumi nélkül negyven rugó, Kölnivel csak három! Zöld erdőben jártam, Szembejött a medve, Úgy gondolta, könnyít magán, Nesze, itt a nedve! Nyuszkó-muszkó én vagyok, Hozzád bújok, muszogok. Símítsd meg a bundámat, Tekintsd meg a répámat. Zöld a moha, Zöld a páfrány, Meglocsollak házisárkány. Nadrágomban kis locsoló, Tojás is van benne! Ha én azt most elővenném, Meglepetés lenne! Zőőd erdőbe vótam, Szopjá le, aszt jóvan. Zöld erdőben jártam Zöld fűvet láttam Elszívtam, bejött Izzad a talpam Kemény a farkam Ha meglocsollak, Segítesz rajtam? Ferrarival érkeztem, kurva nagyot fékeztem. Okos vagyok, szép és laza, Locsoljak, vagy húzzak haza? Jó reggelt, jó reggelt, Gyönyörű tavasz van, De nem ezért vigyorgok, Hanem, mert beb...tam! Zöld erdőben jártam, berúgtam és hánytam. El akartam dőlni, nesze vazze kölni! Tata felől jön a gőzös Meglocsollak, ahol szőrös. Az én locsolómra két tojás van festve! Hogyha ezzel meglocsollak, Elmehetsz majd GYES-re! Te vagy az, ki nekem maradt, meglocsollak, dőljél hanyatt! Bari béget zöld gyepen Sárgállik a hérics Bocsánat de rávizelek A fejedre én is!

Edit verse


Kívül-belül szőke volt Editke (Dantét egy tésztafélének hitte – az al dentével keverte össze tán), de testileg pompás volt a lány! Nem ahogy kinézett (max. átlagos, butaarcú, dúskeblű, nagyfaros bige, ki nem is szexin öltözött), hanem az, hogy neki leköltözött a combjai közé az IQ-ja. Istenien baszott a kiskurva! Amikor belehatoltam, feleszmélt a pinája s önálló életet élt, huncutul enyelgett a faszommal. S ha szóltam: MOST! - élvezett azonnal.

Szex-szonett


Szállodába viszlek, és megkúrlak ott: Segged csapkodom, csöcsöd markolom, A mellbimbóid nyalom, majszolom, Majd pinádon végzek ujjgyakorlatot, Az orcád a faszommal paskolom, Azután pedig, persze, szopni fogsz, A faszt nyalod-szívod (de semmi fog!) – Kurva-testeden így uralkodom! S mikor bejárta már pinád faszom Seggedbe is talál bejáratot! Hamarosan eljő az alkalom, Hogy ribanc tested végre megkapom S príma pinádban ki-be járhatok, Lucskos lyukad keményen baszhatom!

Mónika lika


Mónika polgárlány volt, tősgyökeres budai, Nem tűrt csúnya beszédet és a halat Ő késsel sosem ette, az illem a génjeiben volt – Bezzeg a faszt hogy imádta a kurva! Megkúrtam vagy ezerszer a lánykát, ámde a kúrást Ő úgy hívta: „kefélkedik”. Istenem, ekkora prűd szaj- Hát nem basztam azóta se még!

Álmodozó feleség


Melleidet szívom, lám hogy meredeznek a bimbók: Markolom ágyékod, csípem a tomporodat! Álmodozó feleség, gyere kurva! Faszomra! Melleid ugrálnak, jól lovagolsz, te ribanc!

Recska vers


Kívül-belül szőke volt Editke (Dantét egy tésztafélének hitte – az al dentével keverte össze tán), de testileg pompás volt a lány! Nem ahogy kinézett (max. átlagos, butaarcú, dúskeblű, nagyfaros bige, ki nem is szexin öltözött), hanem az, hogy neki leköltözött a combjai közé az IQ-ja. Istenien baszott a kiskurva! Amikor belehatoltam, feleszmélt a pinája s önálló életet élt, huncutul enyelgett a faszommal. S ha szóltam: MOST! - élvezett azonnal.